Perse mjeket & laborantet

besojne tek ne...

Ofrojme aparatura cilesore profesionale!

Prej vitit 2007, kompania  Swissmed është evidentuar në treg si një kompani e besueshme, kompetente dhe tepër serioze në punën e saj. Duke qenë në kontakt të ngushtë me institucionet  kryesore të kujdesit shëndetësor, profesionistë mjekësorë dhe ekspertë, Swissmed është vazhdimisht duke punuar në drejtim të metodave më  të përmirësuara për futjen e teknologjive moderne në sistemin shëndetësor të vendit, për të cilat gëzon prestigj të lartë për konsumatorët.

Produktet Tona

Kompania Swissmed punon me kompanitë lider të mjekësisë botërore si: Roche Diagnostics, Sysmex  dhe në Janar 2016 mori ekskluzivitetin e kompanisë EUROIMMUN. Ne sjellim teknologjitë e fundit dhe cilësi në praktikën klinike, për plotësimin e nevojave të konsumatorit dhe shërbimit sa më cilësor të pacientit.

PER NJE SHENDET TE SIGURTE

ZGJEDHJA E DUHUR ESHTE SWISSMED

Per me teper informacion rreth aktivitetit qe ne ushtrojme dhe vendodhjes sone, mund te shihni te rejat ose te na kontaktoni permes menyrave tona te kontaktit.