Konsolidimi i analizës Tuaj
Punimi në mënyrë paralele i Analizatorit Cobas u 411 dhe terminalit saj sedimenteve, si rezultat i një punë të konsoliduar, të dhënat për strip të analizës dhe mikroskopi. Lehtësia e dokumentacionit dhe për të përmirësuar pasqyrën e të dhënave të pacientit me një printim të vetëm për strip dhe informacion mikroskopik
Lehtësi në ngarkesën e punës
Eleminimi i punës manuale me identifikimin e mostrës nëpërmjet lexuesit barcode ose shkarkimi nga hosti, transferimin elektronik i listës së punës dhe sedimentit te rezultatet QC të printuara.