Cobas Infinity

Cobas® infinity IT solutions realizon paraqitje dhe ndjesi te qëndrueshme në të gjitha ndërfaqet e përdoruesit.

Cobas 8100

Seria Cobas® 8100 lejon automatizim të punës, rezultate të shpejta dhe sistemon nevojat specifike të laboratorit tuaj.